11 C
Brønnøysund
fredag, september 20, 2024

Høstglød 🍂💫 Yogahelg på Leka

Dato

01 - 03 nov 2024

Tid

17:00 - 11:00

Sted

Leka Brygge
Hjem Arrangementer - Midtinorge Høstglød 🍂💫 Yogahelg på Leka

Velkommen til deilig yogahelg på sagaøya Leka. Den første helga i november er du velkommen til ei yogahelg som gir en solid dose påfyll og høstglød.Du får bli kjent med ulike yogaformer, lande, lade og tilbringe tid med andre fine folk som vil investere i seg selv. I tillegg til yoga, blir det muilghet til å gjøre seg kjent på Leka og også å bli kjent med vinterbading (for den som ønsker selvsagt). Kanskje blir du med på felles tur til Skeisnesset og Årdalssanden, kanskje velger du ei bok og en god kopp te, eller en helt egen tur for å utforske den særegne naturen på Leka. Vi har base på Leka Brygge der vi har all yoga samt mulighet for både overnatting og gode måltider for de som vil gjøre dette til en helhetlig helgeretreat.
Yogahelga er et samarbeid mellom FFH Helse v/Frøydis Hansvik, Leka Brygge, Norlar AS og Metro Opus og vi er både stolte og glade over å kunne invitere til en helg for deg som vil investere i helse og gode minner på Leka!

Program:
Fredag 30.8:
kl 1745 – 1915 Velkommen – servering av frukt og smoothie. Myk og velgjørende yoga .
Kl 2000 Varmt kveldsmåltid/middag.

Lørdag 31.8:
Fra kl Kl 0740 Morgenmingling med forfriskninger
kl 0800 – 0915 Morgenyoga – aktiv yoga for våkenhet og energi
Kl 0930 Frokost med mulighet for å smøre matpakkelunsj.
Kl 1100 Lavterskeltur til Skeisnesset. I tillegg finnes det et utall kortere og lengre turer som er verdt å utforske på Leka..Sjekk gjerne ut nettsidene til Leka Brygge (www.lekabrygge.no) og www.visitleka.no for mer informasjon om Leka som destinasjon.
Kl 1400 Tur til Årdalssanden. Bevegelse, pust og Introduksjon til vinterbading. Servering av varm drikke og bakverk.
Kl 1700-1900 Workshop – Yoga for hvile, velvære og restitusjon
Kl 2000 Tre-retters middag

Søndag 1.9
Fra kl 0740 Morgenmingling med forfriskninger
Kl 0800 – 0930 Morgenyoga Balanse & Harmoni
0945 Frokost
Avslutning og vel hjem

Priser:
Vi har 4 ulike alternativ for helgen. Faktura sendes pr mail og må være betalt før oppstart.
1. Full pakke inkl enkeltrom kr 6400,- Dette inkluderer Yogaretreat med overnatting i eget soverom i delt rorbu.. Måltidspakke med forfriskninger ved oppstart fredag, lørdag og søndag, frokost lørdag og søndag, matpakkelunsj lørdag, varmrett fredag, treretters middag lørdag, bakverk og varm drikke lørdag.. Alle yogasesjoner og fellesaktiviteter (se program).
2. Full pakke i delt soverom kr 5200,- Dette inkluderer Yogaretreat med overnatting i delt soverom med enkeltseng eller køyeseng i Rorbu.. Passer godt for deg som reiser sammen med noen du kjenner og ønsker å dele rom med. Måltidspakke, yogasesjoner og fellesaktiviteter som ellers for alternativ 1.
3. Yoga og måltidspakke kr 3550,- Dette inkluderer all yoga og fellesaktiviteter samt måltidspakke som beskrevet over. Du sørger for overnatting selv.
4. Yoga + forfriskninger kr 2200,- Dette inkluderer all yoga og fellesaktviteter. Her får du forfriskninger ved oppstart fredag, lørdag og søndag samt bakverk og varm drikke lørdag. Ved dette alternativet sørger du for overnatting og måltider selv. Hvis du ønsker å delta på felles middager, koster fredagen kr 261 og 3-retters middag lørdag koster kr 582,-. Det vil komme en egen påmelding til disse måltidene.
Drikke kommer i tillegg på middag og 3-retter ved alle prisalternativ.
Hvis du heller ønsker overnatting i leilighet i hovedbygning (2 -3 sengeplasser pr leilighet),ta direkte kontakt så finner vi en løsning.
Din guide på yogamatta og introduksjon til helårsbading denne helga er Frøydis Hansvik. Med en solid bakgrunn som yogalærer, fysioterapeut, treningsinstruktør og Breath Coach, sørger Frøydis for en helhetlig tilnærming som gir påfyll for kropp, sinn og sjel. Du vil få hjelp til å tilrettelegge yogapraksisen slik at du kan møte deg selv der du er og utvikle deg fra en trygg base. Denne helga vil det ligge et ekstra fokus på å hente inn elementene i og rundt oss, og la årstider og naturen inspirere oss i bevegelse og stillhet.
Som praktisk tilrettelegger for arrangementet og på plass sammen med oss denne helga som turguide på lavterskeltur lørdag møter du Monika Hansvik. Monika jobber i Leka kommune og har god kjennskap til ulike turer og aktiviteter som finnes på Leka. Hun er også en fantastisk humørspreder, et sosialt vesen og har selv arbeidserfaring med lavterskelaktivitet og har i mange år vært både leder og deltaker på yogamatta.
I forkant av helga inviteres du inn i en lukket facebookgruppe der du får mer praktisk informasjon både før og i løpet av helga.
All innendørs yoga skjer ved lokaler på Leka Brygge. Du vil få mer informasjon med forslag til pakkeliste i forkant av helga.
Påmelding:
Merk at påmelding er bindende. Hvis du blir forhindret, kan du selv selge plassen din.
Påmelding pr mail til froydis.hansvik@gmail.com
Ber om at du ved påmelding sender fullt navn på deltaker(e), valg av alternativ 1,2 3 eller 4 for helgen, samt mailadresse for fakturering. Gi også beskjed om du reiser sammen med noen som du vil dele boenhet med ved valg av prisalternativ 2 -full pakke med delt soverom.
Påmeldingsfrist 15.10.24
Minimum antall påmeldte for gjennomføring er 11 personer. Hvis minimumsantall er nådd ved påmeldingsfrist og det fortsatt er ledige plasser, vil du kunne melde deg på også etter dette. Det er imidlertid begrenset antall plasser både på yoga og overnatting, så det kan lønne seg å melde seg på så raskt som mulig. Først til mølla!!!
Ikke nøl med å ta direkte kontakt med Frøydis (900 34 654) eller Monika (920 49 940) hvis du har spørsmål om arrangementet. Send gjerne en SMS så ringer vi deg opp. Vi gleder oss til å høre fra deg og ikke minst til å dele helga på Leka med deg!

https://www.facebook.com/events/1020122829753168/

  • 00

    dager

  • 00

    timer

  • 00

    minutter

  • 00

    sekunder

juni 2023
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
september 2024
Ingen arrangement funnet!
Last Flere