Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

En aften med Arredondo, Sødal og Kor i Øyan

oktober 1 - 19:00 - 20:30 UTC+0

En aften med Arredondo, Sødal og Kor i Øyan

Det er allerede gått 15 år siden Maria Sødal Arredondo slo igjennom som artist og over natten ble en av landets ledende sangere. Med mange hit’er på samvittigheten, kritikerrost for sin hovedrolle i «Sound of music» i Oslo og utallige opptredener i inn og utland har hun de siste årene samarbeidet mye med sin ferske ektemann, tenoren og artisten Torstein Sødal. Sødal samarbeidet i mange år med Hanne Krogh på hennes julekonserter, før han ble en del av julekvartetten «Stille natt, hellige natt». En 2 plass i Melodi Grand Prix og 3 plateutgivelser senere regnes han som en av landets absolutt beste mannlige sangere.

Konserten er i en kirke, men som artistene selv sier: «Kirken er ikke et kulturhus, noe vi absolutt respekterer, men det er likevel høyt under taket. Derfor vil vårt varierte repertoar bl.a inneholde innslag fra musikaler, gospel, viser, samt noen religiøse sanger.

«Med en kraft, dynamikk og innlevelse som en sjelden ser og hører maken til, bergtok Torstein Sødal publikum» – Romsdal budstikke

«Magisk Maria» – VG, etter premieren på The Sound of music

Detaljer

Dato:
oktober 1
Tid
19:00 - 20:30
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1183017921888154/

Sted

Brønnøy Church
Brønnøy Church + Google Map