Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Vegadagan: Claudia Scott

22. juli 2018 - 19:00 - 21:00 UTC+0

Claudia Scott
”Rockens Førstedame”, ”Norges Americanadronning”, ”Norsk Countrys førstedame”. Superlativene sitter løst når musikkpressen beskriverClaudia Scott, som i år er ute på jubileumsturné for å markere 25 år som soloartist.

Claudia Scott er en av de mest betydningsfulle artister vi har i Norge innenfor genrene rootsrock og country, og har gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multi-instrumentalist og låtskriver. Hun debuterte allerede som 11-åring i sitt fars band ”Clive Scott & The Skywegians”, som utga Norges første country-album og toppet 70-tallets populære radioprogram ”Europatoppen”. Siden den gang har hun en rekke kritikerroste album bak seg, 2 Spellemannpriser og en drøss med nominasjoner.

Tidligere i år så vi henne i TV2´s populære serie ”Hver Gang Vi Møtes”, hvor hun høstet topp score fra pressen for sine tolkninger. Og i sommer er vi så heldige at hun kommer til Vega for å spille avslutningskonserten under Vegadagan i Vega kirke. Gjør dere klare for en fantastisk vakker og sjelfull konsert – dette gleder vi oss til!

Pris: 300,-

Kjøp billetter her: https://vegadagene.hoopla.no/sales/claudia-scott-220718

Detaljer

Dato:
22. juli 2018
Tid
19:00 - 21:00
Hendelse Kategori:

Arrangør

Vegadagan

Sted

Vega kirke
Vega kirke
Vega, Nordland 8980
+ Google Map