Syv par danset West Coast Swing for filming lørdag 1. september på gjestehavna i Brønnøysund. 
– Se gjerne International Rally West Coast Swing, sier initiativtaker Frode Nordfjellmark, og får jubel fra 50 kursdeltakere. 

For hele 64 personer er på kurs innen West Coast Swing i Brønnøysund første helga i september, og fredag kveld var fortsatt mange i øvingslokalet på Mosheim og jublet for dansepartnerne som skal filmes lørdag.
– Men vi er altså 14 stykker som har øvd inn dansen som filmes og deles med hele verden via sosiale medier og forhåpentligvis media. Den skal filmes på samme tid i alle byene. Vi synes det er stas at lille Brønnøysund kan delta i rallyen; at vi har fått et såpass stort swingmiljø her, sier Nordfjellmark. (På foto sammen med Heidi Ruud)

Og filmen kan bli riktig fin, for Nordfjellmark og de andre deltakerne fra Brønnøysund Kom og dans, blir filmet idet Hurtigruten går ut fra kai i kystbyen.
– Tidligere ble alle filmene klippet sammen til en og vist internasjonalt, men nå deltar så mange at arrangøren heller anbefaler å dele filmene via Internatinal Rally West Coast Swing, forklarer han, og håper at så mange som mulig tar turen til gjestehavna for å se og juble under filming.
– Og vi er så glade for at så mange deltar på kurs. Dette er utrolig fint, sier leder i den lokale avdelingen av Kom og dans; Monica Ebbesen.

Tekst og foto: Hege Sæthre Lind

Stor dansehelg med kurs og filming på gjestehavna i Brønnøysund. – Kom og bli med på filmen, oppfordrer Monica Ebbesen og Frode Nordfjellmark som står foran kursgjeng og faste dansere.