– Deilig med vår – flytter litt ut

0
600

Blomstervellet utenfor Blomstrende hjerterom AS i Brønnøysund lokker, for nå nærmer tiden seg for blomster både inne og ute.
– Vi synes det er hyggelig å pynte også ute, sier butikksjef Charlotte Reiersen.

Nå er tiden for å trekke hagemøbler ut på verandaen, å ta årets første utepils og jammen finner vi ikke en bedrift i Brønnøysund som har valgt å sette frem benker med myke skinn og et lite utvalg av produktene som produseres.
– Vi flytter mer og mer ut, for det er fint for oss å kunne vise litt av det vi har inne også utendørs. Akkurat nå har vi tilpasset påske, og så går det enda mer mot vår og sommer! Denne vinteren har vært skikkelig lang, så det er godt å se vår og sommer i møte, sier Reiersen.

Hun startet bedrift i Brønnøysund i november 2021 og forklarer at hun fortsatt satser stort på avskårne blomster, for segmentet som ønsker seg fine buketter til hverdag og fest er absolutt til stede.
– Vi har jevnt og trutt kunder her, og er veldig glade for tilbakemeldingene vi får. Det at folk kommer tilbake hit tar vi som et positivt tegn, sier Reiersen, som får en kunde som henter en oppsats som kan passe fint på et bord med mange gjester.

Med bak kassen denne dagen er Conny Marie Mørk, som i likhet med oss andre priser våren.
– Da jeg var ute gikk i godværet så jeg hvordan alt våkner til liv. Det er rene helseboten, gir sjelefred! Alt blir mye lettere! Det er bare deilig, rett og slett!
Snart hentes blomster, planter og pynt inn for dagen og Reiersen legger til at de hadde egentlig planlagt påskestengt.
– Tanken var å ha stengt påskeaften, men vi kjører noen timer åpent, sier hun.

Les gjerne sak fra oppstarten av bedriften.

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534

Gule blomster hører våren til! På Blomstrende hjerterom AS i Brønnøysund får vi vårstemning både ute og inne. Over er foto av fra venstre eier Charlotte Reiersen sammen med Conny Marie Mørk.