Senterleder Erik Gjemble på Amfi Havnesenteret i Brønnøysund gleder seg stort på vegne av butikken som ble kåret best på service av senterets kunder.  
– Vi feirer Kitch’n sin seier, men også rekordomsetning og 800 000 besøkende i 2018, sier han.

Onsdag 20. februar var 80 medarbeidere fra de 30 butikkene på Amfi i Brønnøysund samlet for kick off og utdeling av priser, der den gjeveste handlet om best service.
– Kundene var med på å kåre beste butikk i 2018 av fem nominerte, og det var altså Kitch’n som vant og fikk applaus fra de andre. Det er et godt fellesskap her og det er viktig at vi unner hverandre suksess, så det er med glede vi deler dette med alle, sier Gjemble.

Han mener konkurranse mellom butikkene er bra, og at det skaper interesse.
– Vi ser at medarbeiderne i butikkene blir motiverte, noe butikkleder Susanne Andersen i Kitch’n bekreftet. Hun sa i sin takketale at de vil fortsette å jobbe for å bli bedre og at det ikke er vanskelig å yte god service med mange hyggelige kunder, sier senterlederen.

Han er naturlig nok svært opptatt av kundeservice og opplyser at dette er noe de jobber med i ulike sammenhenger.
– God service er prioritet nummer en for oss, for vi kjemper daglig mot netthandel og at folk reiser bort og kjøper varene sine. Men vi opplever at pris er viktig, men at kundeservice er det aller viktigste for å lykkes i fremtiden, så vi skal jobbe på; diskutere service, finne områder å bli bedre på, konkurrere så godt vi kan, sier en engasjert senterleder.

Han opplyser at det i den faglige delen av samlingen også ble diskutert tall.
– Vi hadde en rekordomsetning på 279 millioner kroner i 2018 og har kunnet telle 800 000 besøkende. Det er noe vi tar med oss, sier Gjemble som fremhever alt det positive som skjer i Brønnøysund for tiden.
– At det bygges et flott, nytt bygg for Brønnøysundregistrene, og at sentrum utvikles ved Lille Brønnøya er noe av det positive som skjer her. Vi håper på vekst i distriktet vårt, og ser lyst på fremtiden, sier han.

Tekst og foto: Hege Sæthre Lind
Foto fra utdelingen: Malin V. Tinjaca

Senterleder Erik Gjemble på Amfi i Brønnøysund tar seg tid til en liten prat med midtinorge.no om service, gode tall og ikke minst det å være rause med hverandre.