Lokal 200 festivalen har, som navnet antyder, med seg lokale krefter på seksdagers festival i Brønnøysund fra 13. – 18 juli.
– Lørdag og torsdag er utsolgt, men du kan fortsatt få med deg flotte band, sier Stein Brekk og Nils Gullsvåg.

 

De to, som er personifiseringen av Komp Event AS og Vega Media AS, ønsket så sterkt å få festivalfølelsen til Brønnøysund i sommer, at de samlet lokale musikere til julifestival.
– Det var så trist at det ikke blir Rootsfestival i sommer, at vi kjente behovet for å gi et tilbud. Denne mengden skal være håndterlig for oss, sier de to, som arrangerer og står for lyd.

Publiners ble rakst utsolgt, her er det populære lokale bandet, som i vår ga ut albumet Fri.

Festivalkveldene med Publiners og Rock’n Roll Retribution ble raskt utsolgt, men fortsatt kan du oppleve Moondog Jam, Vegard og Susanne med band, Tullamore Crew og Roots United.
– Billettene til torsdag og lørdag forsvant raskt fra bookingagentene våre Hoopla, ja. Vi er helt sikre på at også de andre bandene vil levere bra og artige kvelder, for vi har fått med oss sånne fine artister, dyktige og med musikk det er godt å høre på, skamroser de.

De to gleder seg tydelig også over å se festival på Tørrfiskbrygga igjen.
Der har vi ikke deltatt på festival siden Rootsen ble arrangert der i 2012. Det er fint å være tilbake, for der er lokalene fine til litt mindre festivaler, sier Brekk, som i likhet med Gullsvåg har jobbet direkte med festivaler i et par tiår.
– Som navnet og coronareglene sier selger vi 200 billetter hver kveld. Det skal bli stemning, lover de to.

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534

Gleder seg til festival: Fra venstre Stein Brekk (Komp Event AS) og Nils Gullsvåg (Vega Media AS) som arrangerer Lokal 200 Festivalen. – Vi kjente sånn savnet av festival i Brønnøysund i sommer, at vi fikk samlet lokale krefter, sier de to.