10 C
Brønnøysund
tirsdag, oktober 4, 2022
spot_img
Hjem Arrangementer Drunken Sailors – 10År

Drunken Sailors – 10År

10 år med musikalske sjøslag!

Du har kanskje hørt gjetord om de musikalske piratene som herjer i farvannene på Helgeland. Kanskje har du sågar hatt gleden av å være til stede på ett av deres mange ramsalte og styrlause tokt på Helgeland og omegn.

The Drunken Sailors så dagens lys i en havnekneipe i Mosjøen i 2012. Den gang var bandet en trio, men etter hvert som bandets rykte som pålitelig festmusikkleverandør spredte seg har nytt mannskap kommet til. I dag teller orkesteret ni erfarne og sjøvante musikere av begge kjønn.

Med over 50 jobber i året før koronaen rammet landet har disse musikalske piratene blitt et populært innslag på konsertscener og festivalscener i de senere år. De har lagd leven på Rootsfestivalen i Brønnøysund, Sjyen på Nesna to ganger, Sjarkenfestivalen på Dønna, Havna på Kaia i Sandnessjøen og Festspillene Helgeland, for å nevne noe. De har også seilt i utenlandske farvann og spilt på Serbia Music Festival.

Den 23. september ankrer piratene opp i Mosjøen Kulturhus med fullt mannskap når ti år på det musikalske storhavet skal markeres med en forrykende jubileumskonsert. Kanskje dukker det også opp en og annen gjestepirat. Kast loss, sett seil, heis piratflagget, sving seidelen og bli med på feiringa!

The Drunken Sailors er:
Markus Løkjell (vokal, gitar, munnspill)
Stig Baadstø Nilsen (vokal, gitar)
Emilie Victoria Hughes (fiolin)
Amalie Kummernes (vokal)
Holger Chr. Sjåvik (vokal, diverse strenger)
Nadia Bjørkheim (vokal)
Sigurd Tverrå (el.gitar)
Jim Ove Lund (trekkspill)
Odd Arne Eiterjord (bass
Rune Valle (trommer)

https://www.facebook.com/events/711129856901961/
Det skjer

oktober 2022
okt 07 - 08 2022

RBK-Trio

Lauritz Plass LP
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
oktober 2022
okt 07 - 08 2022

RBK-Trio

Lauritz Plass LP
Ingen arrangement funnet!
Last Flere