14 C
Brønnøysund
tirsdag, juli 4, 2023

Annonser i midtinorge.no

post@midtinorge.no

Hjem Arrangementer Foredrag med Ingvard Wilhelmsen // Namsos

Foredrag med Ingvard Wilhelmsen // Namsos

Med humor, formidlingsevne og glimt i øyet fyller Ingvard Wilhelmsen salen med kloke ord og sunn fornuft. Han holder foredrag for utsolgte hus Norge rundt og er en av de aller beste og mest etterspurte foredragsholderne i landet.

Det meste her i livet kan vi ikke gjøre noe med, men hvordan vi forholder oss til alt som skjer bestemmer vi selv. De fleste av tankene våre er bare tull, tanker der vi bekymrer oss for ting som aldri kommer til å skje i virkeligheten. Wilhelmsen utfordrer hvordan vi forholder oss til disse tankene. Dersom noen skal være sjef i ditt liv, må det være deg selv.

Med en herlig og morsom formidlingsevne utfordrer han våre holdninger til grubling og bekymring, usikkerhet og risiko, liv og død, oss selv og andre. Det gir oss mer energi til å bruke på hva livet ellers har å by på. Mye flaks og mange faktorer spiller inn for å avgjøre hvor godt livet blir. Da lønner det seg å bruke kreftene på det man kan gjøre noe med. Hans foredrag og praksis har endret flere liv som tidligere var preget av angst, stress og bekymringer.

Ingvard Wilhelmsen er professor emeritus ved Universitetet i Bergen og spesialist i indremedisin og psykiatri. Han har i 23 år drevet den anerkjente Hypokonderklinikken i Bergen og har skrevet flere bøker; Livet er et usikkert prosjekt, Sjef i eget liv og Det er ikke mer synd på deg enn andre.

Fotograf: Emmaline Sophie Hekneby

https://www.facebook.com/events/1834070716945739/

juni 2023
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
desember 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere

Privacy Preference Center