16 C
Brønnøysund
onsdag, juli 19, 2023

Annonser i midtinorge.no

post@midtinorge.no

Hjem Arrangementer Julegaven – Trine Rein

Julegaven – Trine Rein

Trine Rein sikrer julestemningen med Julegaven
Årets gjesteartist: Adrian Jørgensen

Veien mot den niende runden med førjulskonserten, Julegaven, har vært innholdsrik på så mange vis, og i år har vi troen på at julestemningen vil bli noen ekstra hakk sterkere.

Det er lenge siden vi har fått hygge oss sammen på naturlig vis, så denne gangen legger vi ruten lenger nord enn noensinne, inviterer fantastiske lokale kor, makser ut på musikerrekken, og topper laget med selveste Adrian Jørgensen som gjesteartist!

I Brønnøy kirke treffer vi ‘Kor i øyan’ som vil bidra til å sette den gode julestemningen for kvelden.

Trine Rein er kjent for å by på seg selv, holde seg godt innenfor en tradisjonell, norsk julefeiring samtidig som hun gjerne hever takhøyden med opptil flere centimeter når hun besøker kirker landet rundt i førjulstiden. Her skal publikum få kjenne på både andekt og høytid, men også glede og lettelse over å kunne samles til julefred og julefeiring igjen. Noen skråblikk på livet blir det gjerne med Trine Rein bak mikrofonen, og for de som kjenner henne som artist og sanger vet man at hun ikke sparer på kruttet når det kommer til vokale utfoldelser.

Med sin vakre, sårbare og sjelfulle stemme krøp Adrian Jørgensen godt inn i hjertet til både Trine Rein og publikum sist han var med som gjesteartist, og da var det ikke vanskelig å invitere ham igjen. Vi besøker hele 30 kirker under årets Julegaven, hvorav 10 i Nordland, 7 i Trøndelag, og 13 på Østlandet. I alle kirkene vi besøker treffer vi håndplukkede, lokale kor med fantastiske stemmer og dyktige dirigenter. Ensemblet i år består av:

Trine Rein – hovedartist/sanger
Adrian Jørgensen – gjesteartist/sanger
Olav Torgeir Kopsland – gitar, pedal steel
Eivind Kløverød – trommer/perkusjon
Kenneth Bjørdal – Hammond orgel/keys

Helge Taksdal – lyd/teknikk
MAF (Mission Aviation Fellowship) – crew

Velkommen til en varm, stemningsfull og oppløftende førjulskonsert!

https://www.facebook.com/events/561214549090870/

juni 2023
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
desember 2023
Ingen arrangement funnet!