3 C
Brønnøysund
mandag, januar 30, 2023

Annonser i midtinorge.no

post@midtinorge.no

Hjem Arrangementer Kick-off: MONs rekrutteringsprosjekt

Kick-off: MONs rekrutteringsprosjekt

Mosjøen og omegn næringsselskap kf inviterer deg til Kick-off i vårt omfattende rekrutterings- og attraktivitetsprosjekt! 2023 blir første året i ett tre-årig prosjekt som skal treffe veldig bredt og understøtte utviklingen i næringslivet lokalt, både for eksisterende bedrifter og kommende etableringer. Dette gir oss en mulighet til å utvikle oss som helhet, men da må hele samfunnet gis muligheten til å bidra med å utforme tiltak og mål. Hvilket samfunn skal vi være?

Vi har mange gode planlagte tiltak i prosjektet og gleder oss til å dele mer om hvordan prosessen ser ut fremover. Hovedmålsetningen med prosjektet er å ha fokus på utviklingen av et samfunn som det er attraktivt å komme til og godt å bli værende i.

Det er derfor veldig viktig for oss at så mange som mulig har eierskap til hva som skal skje og tar del i utviklingen. Å skape rom for medvirkning fra Vefsn-samfunnet til hvordan prosjektet skal se ut er høyt prioritert, og vi håper du har mulighet til å komme og gi innspill til de oppgavene vi står ovenfor.

Arrangementet starter kl. 18:00 på Fru Haugans Hotell, og det vil bli servert en matbit underveis i programmet.

Vi ber om at du melder deg på arrangementet gjennom denne linken under.

Foto: Morten Eriksen

https://www.facebook.com/events/483877310359951/

februar 2023
mars 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
februar 2023
mars 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere