10 C
Brønnøysund
tirsdag, oktober 4, 2022
spot_img
Hjem Arrangementer Ønsker du variasjon i fritida di?

Ønsker du variasjon i fritida di?

Invitasjon til «Bli-kjent-ettermiddag» for lag og foreninger
onsdag 21.09.22 i kantina på SVS.

Alle elever og lærlinger er velkommen!

Vi i elev -og lærlingtjenesten (ELT) på SVS ønsker å vise frem for våre elever og lærlinger hvilke tilbud det finnes av lag og foreninger i denne byen, både frivillige og kommersielle.

Vi har lyst å vise denne bredden i form av en «Bli-kjent-ettermiddag» der interesserte lag og foreninger kan komme å ha stands i kantina vår på SVS onsdag 21.09 fra ca. kl. 16.00 – 18.30. Tidspunktet er fleksibelt så kom når dere kan i dette tidsrommet. Her vil dere få en liten stand hver og gode muligheter til å treffe mulige nye medlemmer som kanskje ikke har funnet akkurat deres lag! Vi har en mangfoldig elevmasse på huset og det er et ønske fra oss å vise bredden i alle fritidstilbud som vi har her i kommunen vår. Dette er også et ledd i å ivareta spesielt nye elever og borteboere hos oss, som kanskje ikke har helt oversikten over alle de muligheter som finnes. For lokal ungdom kan det gi inspirasjon til å engasjere seg eller melde seg inn i en ny forening de ikke visste fantes. Dette vil altså være en suveren arena å markedsføre ditt lag/forening/klubb for nye medlemmer!

Vi ønsker derfor tilbakemelding på om ditt lag/forening/klubb kommer og om hvor mange dere blir. Send dette på e-post eller sms til en av oss rådgivere! Det blir servert en liten gratis varmrett til alle som deltar. Det hadde også vært fint om dere også hadde sendt ei fil til oss med relevant informasjon eller tatt med brosjyrer om deres lag, uavhengig om dere kommer eller ei, slik at vi kan henge dette opp på ei utstilling. Slik kan elever som ikke kommer denne ettermiddagen likevel få muligheten til å finne en fritidssyssel som passer for seg.
Vi i ELT håper på et godt oppmøte og mange som «finner hverandre» denne ettermiddagen!

Vennlig hilsen fra rådgiverne på SVS:

• Mari-Ann Nergård Johansen 40461058 marjoh2@vgs.nfk.no
• Finn Roar Ørnøy, 99597353 finorn@vgs.nfk.no

https://www.facebook.com/events/387694940198672/
Det skjer

oktober 2022
okt 07 - 08 2022

RBK-Trio

Lauritz Plass LP
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
oktober 2022
okt 07 - 08 2022

RBK-Trio

Lauritz Plass LP
Ingen arrangement funnet!
Last Flere