Vi feirer 6 år med smak og lidenskap på Svang restaurant, og vi kan ikke tenke oss en bedre måte å markere denne milepælen enn med en uforglemmelig kveld med gjestespill av Norges beste kokk, Håvard Werkland! 🍽️👨🍳
Dette kan dere ikke gå glipp av folkens !! Bli med oss når vi ønsker Håvard velkommen til lille Brønnøysund i den beste matarrangement i 2024.
Håvard vant åretskokk i 2023 og deltok i Bocuse d’Or Europe 2024 som ble arrangert i Trondheim, der Norge fikk bronse og kvalifiserte til Bocuse d’Or i Lyon som går av stabbelen i januar 2025.
Vi vil få servert en 5-retters middag med tilpasset drikkepakke. Han tar oss igjennom smaker fra både Arets kokk og Bocuse d’or Europa. Med på laget, tar han med seg brønnøyværingen Espen Laumann og Leon Haarberg Nilsen, aka «pinsetkokken».
Dato: 06.06.2024
Tid: Ankomst kl.18, mat serveres kl.18.30
Sted: Svang restaurant og vinbar
Pris: 1050,- for mat
Vinpakke: 850,- for 5 glass
Alkoholfritt pakke: 375,-
Det blir også mulighet for å kjøpe enkelt glass eller alkoholfritt så klart.
Vi gleder oss til å dele denne uforglemmelige kvelden med dere alle! Her er det første man til mølla folkens!!🥂
OBS!
– Det vil bli servert 1 satt meny og vi har kun mulighet til å ta hensyn til mindre allergier
– Påmelding er gyldig når vi har mottatt betaling (svangrestaurant.no/booking/)
– Avmeldingsbetingelser: Ved avmelding innen påmeldingsfristen refunderes pengene, minus administrasjonsgebyr på kr. 100,-. Ved avmelding ETTER påmeldingsfristen forbeholder vi oss retten til å ikke tilbakebetale pengene, for at kostnadene ved arrangementet skal kunne dekkes.
#HåvardWerkland #EspenLaumann #LeonHaarberg #KulinariskFeiring #6ÅrJubileum #kunpåSvang
https://www.facebook.com/events/1105713787403795/