13 C
Brønnøysund
lørdag, august 13, 2022
spot_img

Rasmus og Verdens Beste Band i Folkeparken!

Nå åpnes Folkeparken på Lille Brønnøya med gratis FAMILIEFEST under Artic Race – sammen med superkule Rasmus og Verdens Beste Band! HURRA!

Barn (og voksne) i mange aldre har et kjært forhold til musikken til Rasmus – og vi gleder oss skikkelig til å dele denne konserten med dere! <3

Det er bare å begynne å øve på Puppan te pappa, Daniel datt i do og Fiskebolla med sjokoladesaus!

Brønnøy Jazzforum arrangerer denne konserten/festen i godt samarbeid med Brønnøy kommune.

Rasmus og Verdens Beste Band ble startet i 2007. De har gitt ut fem barneplater, mottatt tre spellemannspriser, laget musikk til fire sesonger av NRK Super-serien Kosinus og spilt på en haug norske festivaler, skoler, barnehager, samt vært solist med symfoniorkester!

Et par av bandets sanger har også blitt teaterforestillinger: «Puppan te pappa» (Trøndelag Teater 2014) og «Snøhula» (Turneteateret i Trøndelag 2016).

I tillegg til å lage ganske tullete sanger, er bandet kjent for å skrive om temaer som kanskje ikke er så vanlig i barnemusikk. Eksempler på dette er: Gutten på stranda, Fyllikan i bakgården, Farmor og mormor og Verdens fineste katt.

Bandet har hatt ulike besetninger. I 2021 består bandet av følgende eminente musikere:

KRISS STEMLAND – piano/dobro/husorgel/sang
Kriss er etnisk nordlending, men har sognet til Trondheim siden 2003. Han har utmerket seg som en habil multiinstrumentalist, og opptredt som medlem i Hopalong Knut, og i bandene til Ida Jenshus, Rita Eriksen, Aslak Borgersrud og Charlotte Audestad. I tillegg har han fått mulighet til å spille sammen med et helt lass andre artister, bl.a. Sissel Kyrkjebø og Morten Abel.

MORTEN BERGER STAI – kontrabass/sang
Morten er trondhjemmer og utdanna musiker fra Universitet i Stavanger og Trondheim. Han har studert palestinsk musikk, gitt ut flere plater og spiller i Cecilie Grundt Quintet, BounceAlarm, Snirkelsongar, Sondre Ferstad Ensemble, BenReddik osv.

RASMUS ROHDE – gitar/sang
Rasmus kommer fra Ila i Trondheim. Han er tekstforfatter, komponist, musiker og noen ganger dramatiker. I mange år spilte han argentinsk tango, og har dessuten skrevet mye teatermusikk. I 2019 ga han ut en egen soloplate, som bl.a. inneholder duetten «Har du glemt» med Ida Jenshus. I 2014 fikk han Trondheim kulturpris og Teskjekjerringprisen i 2017.

VI GLEDE OSS!!!

NB! Konserten er åpen for alle, og helt gratis! <3

https://www.facebook.com/events/777889000322374/
Det skjer

august 2022
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
august 2022
Ingen arrangement funnet!
Last Flere