4 C
Brønnøysund
lørdag, oktober 16, 2021
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
HjemArtikler- Fantastisk å skape nye arbeidsplasser!

– Fantastisk å skape nye arbeidsplasser!

-

De ekspanderer i et tempo som tyder på kondisjon og målrettethet utenom det vanlige.
– Jo, vi åpner nok et treningssenter på Helgeland, målet er å være i hele Nord-Norge, melder Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen i Feel24.

Snart legger de ut 3D-bilder av hvordan treningssenteret de åpner i Sandnessjøen skal se ut, og de har allerede vært ute i media og etterlyst glad senterleder og personlige trenere, slik de allerede har på plass i Mosjøen og på Mo i Rana. Det samme har de på rundt 20 senter til i nord. Alt på kun tre år. På åpningen i Mosjøen i 2019 skal rundt 400 mennesker ha vært innom senteret.
– Om det er noe spesielt med oss? Dette er nok konkret helt vanlige treningssentre, men konseptet er noe annerledes enn hos andre: Vi har null bindingstid og vektlegger lavterskeltrening som gjør at vi har både erfarne og uerfarne medlemmer fra 16 og helt opp til den eldste på 92 år som tar turen til oss, sier Nilsen, som vi får en prat med på telefonen i disse coronatider.

I løpet av tre år har Feel24 etablert seg i store deler av Nord-Norge.

De kommer fra ei lita bygd i Lofoten, holder i dag til i Bodø og i Tromsø, og er altså ikke er redde for å starte bedrift i ei krisetid med pandemi og tegn som tyder på massearbeidsløshet – i norsk skala.
– Vi synes det er veldig artig å skape nye arbeidsplasser, få opp engasjementet og ikke minst folkehelsen i lokalsamfunnet. Feel24 er bygget opp på frihet og tilgjengelighet; alle sentrene er døgnåpne for medlemmene; og er det sommer skal det være mulig å fryse medlemskapet, det skal være enkelt på medlemmets vilkår, sier Thomas Nilsen.

Nilsen forklarer at de jobber basert på tillit, for her trenes det døgnet rundt.

Begge to har drevet med breddeidrett og trening, og innrømmer at det er veldig kjekt å være utendørs i Nord-Norge. Men i nord er det både mørkt og kaldt i vinterhalvåret. Derfor er Nilsen også gjerne innendørs.
– På treningssenter kan man legge grunnlaget inne for å prestere bedre ute, hjemme med hverdagslige ting eller på jobb. Da er det greit å ha muligheten hele året, mener Nilsen.

Han forklarer at de har senter i alle de største byene i nord, men satser også på små lokalsteder.
– Vi bestemmer oss for lokasjoner vi skal starte opp på. Vi finner lokaler, søker etter folk – og da ser vi etter folk som brenner for faget. Vi ser at vi treffer bredt hos folket. Det kjennes trygt å være i en bransje som både tar hånd om folks sosiale behov, men som også gir helsegevinst for kropp og psyke, for det gir all trening, mener Nilsen.

Du finner folk i alle aldre på sentrene.

Han roser Sandnessjøen som en flott by, og gleder seg til å åpne det nye treningssenteret til høsten.
– Når det gjelder Brønnøysund har vi ikke kommet så langt enda, men vi vil ikke utelukke at vi åpner senter der også. Hvem vet på sikt, sier Nilsen.
Han deler hva det er som gleder mest over å drive med denne typen aktivitet og arbeid.
– Det å se ren treningsglede, det sosiale, friheten og ikke minst hvilken effekt treningen har på folk er bare helt fantastisk, sier han og legger til at det å skape nye arbeidsplasser, få opp engasjement og skape sosialt sted er utrolig kjekt.
– Vi gleder oss veldig til å starte også i Sandnessjøen. Vi kommer ut med stillinger snart og håper flere hiver seg rundt og søker, sier han.

Tekst: Hege Celine Sæthre – midtinorge.no – 958 07 534
Foto: Lånt fra Feel24

– Nå etablerer vi oss i Sandnessjøen og målet er å være i hele Nord-Norge, melder fra venstre Thomas Nilsen og Mats Ola Martinsen i Feel24.