-7 C
Brønnøysund
søndag, november 28, 2021
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
HjemOpplevelser- Flotte Ravnfloget!

– Flotte Ravnfloget!

-

Vi har gledet oss over Vegatrappene i mer enn ett år. Nå er det norske turister sin tur!
– Dette var flott utsikt. En veldig fin opplevelse, sier Rannveig Rudiløkken og Espen Johannesen fra Lørenskog.

Det er godt med folk i Vegatrappene 1. juli 2020.

Ikke for det, allerede sesongen 2019 var det rekke på rekke med besøkende fra andre steder i Norge og i verden, men i år er det tydelig mange flere fra Østlandet som tar turen til vårt distrikt.
Og i Vegatrappene 1. juli var det godt med besøk. Rudiløkken og Johannesen passerte som mange de flotte skulpturene Arlis Kerlins fra Latvia har laget, de klatret opp trinn for trinn i byggverket Tre-steg AS og Skandus har laget. Rundt 2000 trinn.

 

Vel oppe er det tid for foto, det er kun tre lokale karer som sitter og prater i lag og dropper forevigelse. Rudiløkken og Johannesen får tatt noen glimt og forklarer at de kjører motorsykkel og har vært turen innom Alstahaug.
– Vi tenkte ta en av Syv Søstre – fjellene, men været var dessverre ikke på vår side da vi var der, så ble det Ravnfloget på Sundsvoll i Vega i stedet, sier Rudiløkken.
– Vi rakk en rundtur på Herøy og Dønna, det var fine områder der også, sier Johannesen.

Denne tøffe dama hadde med seg to hunder til toppen. Blidspente alle tre.

De tar trappene ned og setter kursen mot Brønnøysund hvor de skal overnatte før ferden går videre.
– Er det noe fint å se der? Vi begge har opplevd Torghatten før, så vi ser gjerne noe mer, sier Johannesen og de begge takker for turtips og forklarer hvorfor de heller kjører motorsykkel istedet for bil.
– Vi får ikke med oss så mye utstyr for tur og opplevelser, men vi kjenner temperatursvingningene på sykkelen. Vi kjenner alle luktene, følelsen av å være tilstede. Det er fint, sier Rudiløkken.

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534

Les gjerne sak fra 2019 fra Ravnfloget

Rannveig Rudiløkken og Espen Johannesen fra Lørenskog var to av mange som besøkte Ravnfloget og de mange trinnene opp Vegatrappa 1. juli.

 
Forrige artikkel– Vi var helt fjetret!
Neste artikkelÅges høyre hånd