Da vi trakk vinnerne av vår fotokonkurranse for resten av 2021 skulle vi bli overrasket over septembervinneren, og gjør et unntak, for vi fant et skikkelig inspirerende foto for de som våger seg i høyden! Del gjerne foto med oss på Insta:#midtinorge.

Midtinorge.no sin månedlige fotokonkurranse gir et lite innblikk i hvordan vi har det her og vi håper på konkurransedeltakere fra hele distriktet vårt! Vi har gjort unntak for distriktskravet for septembervinner, dermed trakk vi to lokale bilder i desember! Vi sender fem Flax-lodd til våre vinnere, og takker så mye for at dere deler fotoglimt fra det fantastiske området vi bor i!

Vinner desember:

Dagrun Horn fra Brønnøysund ga oss dette solgløttet med glødende himmel og hav. Fin komposisjon med bro, speiling og linjer.

Desember 2:

Siv-Karin Rødhyll fra Brønnøysund har vært på tur rundt Gåsheia, et turområde som er flott sommer som vinter. Fin komposisjon også her!

November:

Lisbeth Margrete Borgen fra Bindal gir oss dette blinkskuddet fra tur på senhøsten. Her fungerte det veldig fint med benken i bildet; den blå fargen gir ro i kontrast mot den energirike sola.

Oktober:

Hermod-Sture Dreiås fra Brønnøysund har fotografert dansende nordlys. Flotte farger, fine linjer og et syn som vi kan håpe på å se mange ganger i februar og mars; med andre ord oppholdsvær!

September:

Til vår glede hadde et medlem i Tindekvindene fra Vestlandet tagget oss, og ble trukket ut i konkurransen. Vi lar oss imponere av de flotte kvinnene som tar kjolen med i sekken og pynter seg vel oppe på toppen. Til inspirasjon! Takk til Irina Tindekvinne.

Tusen takk for bidrag, tips gjerne andre om denne konkurransen!

Delta via Instagram, merk med #midtinorge, eller send en e-post med foto til post@midtinorge.no.

Tekst: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534