Det er mange godord å ta med seg videre på ferden for den store dugnadsgjengen som sto bak Torghattmessen 2018. 
– Jeg har reist fra by til by i sommer og dette er den mest suverene plassen, sa Tobias Feght fra Oslo. 

Feght var så strålende fornøyd med salget fredag og lørdag på vegne av sin oppdragsgiver Canal Digital, at han søndag smilte, ja rett og slett fra øre til øre, selv om siste messedag var atskillig roligere.
– Men det var ikke bare salget. Folk her er så blide og hyggelige, at det kun er Raufoss ved Lillehammer som kan måle seg. Så hyggelig å være her, sa han og prøvde ut sine selgerferdigheter på Ellinor Alette Pettersen fra Brønnøysund, som gjerne tok en liten prat om gode vilkår, før de to blir enige om at hun allerede har en superdeal.

Like fornøyd var May Linda og Peeter Sormul i bedriften Heimlaga, som solgte tøy, saft og gløgg fra vogn midt ute i Storgata.
– Vi har hatt en fantastisk respons fra folk fra området rundt Brønnøysund, og ekstra artig var det da hurtigruteturistene kom hit. En Østerriker ble så begeistret for safta mannen min lager, at han kjøpte med seg fem flasker! Det er stas det, smilte May Linda Sormul. De to valgte faktisk å bli stående etter messa var over søndag, for å møte turistene denne dagen også.
– Hit kommer vi tilbake, lovte hun.

Leif Morten Slotvik sa på vegne av messearrangøren Brønnøysund Idrettslag (BIL) at dette var et godt arrangement, og til Brønnøysunds Avis fortalte han at dette ble ei messe med pluss på bunnlinja.
Godt fornøyd var loddselgerne for BIL også.
– Vi har nok solgt nær 1300 lodd på elektriske gressklippere og el-bil. Det er kjempebra, sa Egil Heitmann.
Gode smil var å møte over alt på messa, og en del små sjarmører, som lille Jack, en langhåret Chihuahua.
– Han heter Daniels også, smilte eierne Siv Ånes og Erik Haugen.

Les gjerne sak om hvilke utstillere som var på Torghattmessen 2018 

og saken Den 36 Torghattmessen er i byen – midt i Storgata 

Tekst og foto: Hege Sæthre Lind

Tobias Feght Fra Oslo og Ellinor Alette Pettersen fra Brønnøysund tok en prat på messa, og var skjønt enige om at Brønnøysund er en trivelig plass.
– Det er kun Raufoss som kan måle seg når det gjelder hyggelige folk, mente Feght.