Nettmagasinet midtinorge.no er to år 17. september 2019 og vi benytter dagen til å takke alle de som har vært med å vise alt det flotte som skapes, produseres og kan oppleves i vår region.

Vi ønsker å fortsette med å inspirere de som har en gründersjel og vurderer å ta spranget, vi håper å dele en rekke nye saker om næringsliv, folkeliv og de som jobber på lag for å få til aktiviteter og sosiale treff.

Vi har besøkt fiskebutikken i Sandnessjøen, helgelending på Stortinget, vi har tråkket opp Vegatrappa og vi har vært innom en frisørsalong av den unike typen. Vi har besøkt gårdsbruk, kikket innom hengekøyturgjeng og vi har testet mat, sittet i kontorstoler, deltatt på konferanser og vi prøver å dele noe av det mye som skjer lokalt i vår aktivitetskalender.

En takk sendes også til de mange som har bidratt med tips, saker og ikke minst fotografier – ingen nevnt, men alle husket! Takk til alle som har bidratt med bilder via Instagram.

Vi gleder oss over at mer enn 40 000 unike lesere har vært innom en eller annen side på midtinorge.no så langt i år, og vi forsetter med mottoet; å vise frem det vi er stolte av: Der opplevelser og muligheter møtes!

Yilmaz Dag og Hege Celine Sæthre

Her er en av de første sakene som var i midtinorge.no; Årlig sørger Kokkenes Mesterlaug Sør-Helgeland, i samarbeid med elever fra Brønnøy-skoler og sponsorer, å servere buffet med mer enn 200 retter til 1500-1600 gjester. I år er den store mathappeningen 2. og 3. november, som vanlig på samfunnshuset i Brønnøysund.