13 C
Brønnøysund
torsdag, juli 25, 2024

Jaaaaaa, endelig Roots!

Fast Rootsfestivaldeltaker; Anita Jørgensen fra Bodø jubler av glede over at årets festival i Brønnøysund er i gang – og bak henne spilte Catillus storgliset fram hos rockekara!

Festivalens første dag består alltid av gratiskonserter og det var god stemning og mye folk i teltet onsdag ettermiddag etter åpninga. Les tidligere sak om hva festivalgeneral Morten Horn sier om årets festival.
– Helt herlig å være i gang, sa de frivillige, som smilte og tok imot gjester fra nær og langtbortefra, for om en ting er sikkert er at festivalen trekker folk til den lille kystbyen i tusentall.
– Så godt å være her igjen. Dette er den aller beste festivalen. Den er like fantastisk hvert år, sier Anita Jørgensen fra Bodø.

Hattefin for Rootsen

Hun tar hvert eneste år festivalantrekket på dypeste alvor. I år har hun på seg festivalhatt laget av en kunstner.
– Dette er faktisk et maleri. Jeg satt sammen med regissøren Hans Petter Flakstad på en pub i Spania, og vi pønsket ut denne hatten. Jeg er veldig fornøyd med den, sier hun og går inn for å ta jubelbrølet foran et band som tydelig falt i smak.

Bra band i teltet

For Cautillus kjørte låter på rekke, som rockeperler på snor.
– Dette er drivende bra, sa en kar som fylte på med mer drikke, for om det er noe som er på plass, er det mulighet for påfyll av mat, drikke, godterier og ikke minst kaffe. Trofaste næringsdrivende som Hildurs Urterarium og kaffebrenneriet på Forvik stiller.
– Gi meg en kaffe mokka, sier en kunde og tusler fornøyd bort og lytter mer på musikk.
Så er det bare å glede seg – nok en gang.
Tekst og foto: Hege Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534
Cautillus var ett av bandene som sørget for rockeherlig stemning i teltet på Rootsfestivalens første dag 10. juli. Festivalen er i Brønnøysund og varer til lørdag.

Related Articles

- Annonse -spot_img

Siste