4 C
Brønnøysund
lørdag, oktober 16, 2021
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
Helgelandsguiden
HjemNæringslivKom gjerne innom Mediehuset Brønnøysund!

Kom gjerne innom Mediehuset Brønnøysund!

-

Nå er Mediehuset Brønnøysund på plass i Storgata, i etasjen over Kred.
– Kom gjerne innom for en prat! Har du tips til midtinorge.no eller spørsmål om Helgelandsguiden, er vi glade for å se dere, sier Yilmaz Dag.

Yilmaz Dag, som er daglig leder i Mediehuset Brønnøysund har fått godstolen på plass i kontoret du finner midt i Brønnøysund.
– Kom gjerne innom. Ikke bare om du vil bli kunde hos oss, men også om du har lyst til å dele de gode historiene om opplevelser, eller om dyktig og framsynt næringsliv i distriktet, sier han.

Siden Mediehuset Brønnøysund var i planleggingsfase høsten 2016, har Dag sett det som svært viktig å vise frem det lokale bedrifter brenner for.
– Helgelandsguiden er vår profileringskanal for bedrifter. Vi har sett behovet bedrifter har til å styre egen landingsside, legge inn egne annonser og bruke bookingsystem, derfor har vi brukt tid på å forbedre løsningen vår til det den er i dag, sier han.

Nettmagasinet midtinorge.no har vært på lufta siden september 2017 og har nå rundt 14 000 unike månedlige lesere med økende trend.
– Vi har hatt redaksjonelle saker om 500 bedrifter relatert til vårt område, som er kommuner i både Helgeland og nordlige deler av Trøndelag.  Vi er glade for at vi har mange faste lokale lesere, og så er det artig at vi når til lesere i utlandet, sier han.

Mediehuset Brønnøysund har med seg åtte faste bidragsytere i større og mindre grad.
– I tillegg til nettmagasinet midtinorge.no og profileringsnettstedet Helgelandsguiden gjør vi en rekke oppdrag innen webdesign, webutvikling, tekst og foto. Vi har i lang tid hatt planer om kursing, og  tester nå ut områder som passer for lokalt næringsliv. Vi har fått veldig kjekke lokaler her i Storgata med gode fasiliteter og møterom. Det er også mulig å leie kurs- og konferanselokaler ved Kred i etasjen under, så vi ser med spenning på hva vi kan utvikle videre, i takt med behovene vi ser i vårt distrikt, sier Dag.

Tekst: Lillemor Hestvik – post@midtinorge.no
Foto: Amed Berken Dag

f.v Hege Celine Sæthre, Janne Lise Åsvang Karlsen, Dagfinn Torgersen, Yilmaz Dag og Raymond Andre Hagen