Vår region har utrolig mye flott å by på, og målet på sikt er at nettstedet midtinorge.no skal gjenspeile dette.
– Vi ønsker å vise frem det vi er stolte av midt i Norge og stikkord er næringsliv, kultur, design, mat og folkeliv.
Bidra og bli med i trekningen av 5 flaxlodd.

Nå er nettstedet midtinorge.no lansert.
– Vi har tatt første steg. Vi har som mål å la folk, næringsliv, foreninger kort sagt alle finne informasjon, inspirasjon og muligheter i vår region. Vi lager ikke et nyhetsnettsted, for det finnes det mange flotte utgaver av for denne delen av landet.
Vi ønsker å gi inspirasjon til de som skal starte bedrift, vise flotte ting som produseres i landsdelen og gi folk lyst til å oppleve mer der de bor. Vi håper også å nå folk andre steder, sånn at enda flere får lyst til å besøke distriktet vårt.

For å bli et knutepunkt henter vi informasjon fra ulike geografiske steder og ulike medier, som kommuner, aviser, sosiale medier eller andre nettsteder. Men den viktigste bidragsyteren til et nyttig nettsted er deg, du som bor i distriktet, eller har kjennskap til noe som er nyttig for oss alle. Du kjenner ditt område best: Hvem som tilbyr flotte opplevelser, lager det fantastiske måltidet, inspirerer, deler og skaper utvikling. Bidra gjerne og del!

Fortell oss hva du er stolt av, har lyst til å lese om, eller send inn dine bilder og bli med i trekningen av 5 flaxlodd. Alle som bidrar er med, og vi foretar første trekning 15. desember i år.
Du kan dele bilder via instagram, hashtag midtinorge. Du kan dele på facebook eller du kan sende oss bilder, forslag til saker eller opplevelser på e-post.
Vi gleder oss til å skape nettsider med opplevelser og muligheter som finnes her.

Yilmaz Dag og Hege Sæthre Lind