Adam Douglas med band Gilles Garde lørdag 29 august kl 21.00

  29. August 2020 to 30. August 2020 22:00 / 02:00

  Gilles

  EKSKLUSIV KONSERT MED ADAM DOUGLAS & BAND

  Helhjertet blues, rock &soul

  Det er ikke romantikeren som er håpløs. Det er alle de andre som ikke følger hjertet sitt. For Adam Douglas tok det han til Norge.

  Adam Douglas er 36-åringen den «ukjente» vinneren av Stjernekamp. Men langt fra et ubeskrevet blad for de som er interessert i blues og soul. De som har hørt ham spille vil påstå at han er blantde beste i landet.

  Det var først høsten 2017 at Adam Douglas skulle ta steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte oppmed å vinne hele konkurransen.

  Han er oppvokst i Oklahoma, bodd iChicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da hanvar åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Det ble som et eventyr og moralen i ethvert eventyrer at man skal følge hjerte for å få oppfylt drømmen. Fortellingen om Adam Douglas er et sånt.

  -Det var et norsk band som hadde hørt på platene mine og trengte enny vokalist til en turné. Jeg tenkte «Hvorfor ikke?» og var interessert i et eventyr. Så jeg takketja og dro til Norge på en to og en halv ukes turné. Jeg kom fra et flatt og kjedelig landskap til fjord og fjell, og så midnattsol første natta. Den første spillejobben vi hadde var i Bremanger. Det var da jeg traff hun som nå er kona mi. Jeg hadde sett på henne hele kvelden og glemt teksten mange ganger. Etter turneen dro jeg tilbake til USA, solgte alt jeg hadde og flyttet til Norge.

  Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand. Musikken hans handler omå spille for folk. Om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

  – Musikk er en snapshot av tiden, og det er viktig at det er ekte og menneskelig. Jeg er aldri fornøyd, fordi jeg alltid vil gjøre ting bedre. Jeg synes ikke en låt skal høres lik ut hver gang, folk må få oppleve noe der og da.

  – Jeg klarer ikke å se for meg et liv uten musikk. Det er livet for meg. Det er stort.

  Nå venter Norge på Adam. Han skal spille mest mulig framover, fra Kristiansand til Svalbard og tilbake. Han kunne ikke vært mer klar….

  https://www.facebook.com/events/3191363394214204/