Energisk fra Træna, spennende Visual360 og dyktige Steinar Lilleås Johansen fra Brønnøysund Elektriske.
For en Ramtindkonferanse i Brønnøysund 24. mai!
Se video med møteleder Alex Rosen og arrangørleder Inger-Gunn Sande

Det var veldig spennende for oss i Mediehuset Brønnøysund å delta på Ramtindkonferansen for første gang. Som nyoppstartet med Helgelandsguiden og nettstedet vårt midtinorge.no var det særdeles godt å høre hvordan kommunen vår ser på næring og samarbeid; at kommunen vil at vi skal fremsnakke andre og være mer stolte av distriktet og de mange dyktige folkene her. Det er også vårt mål!

Innlegget jeg likte aller best var ved utviklingssjef Moa Bjørnson i Træna, for hun var energisk og urban. Hun brukte humor med sannhet og sa at det ikke er størrelsen som teller, at man kan få veldig mye ut av lite. Hennes ambisjon om å nå drømmen likte jeg veldig godt!

Trond Eide og Martin Moe i Visual 360 overrasket meg skikkelig. De er lokale og opererer nasjonalt og internasjonalt med drone- og scanningteknologi, og får oppdrag fra store aktører innen visualisering og visning av bygg, undervisningsmoduler og annet. Kjempespennende!

Det var så mange bra innlegg og personer, at det er vanskelig å plukke ut noen, men Steinar Lilleås Johansen fra Brønnøysund Elektriske gledet med sin fine humor, og imponerer med sin vanvittig gode evne til å få bedrifter til å vokse, og til å trekke med alle ansatte innen jobb, trening og opplevelser. Og så tar de godt vare på lærlingene, fremtiden vår!

Gratulerer til Rootsfestivalen for velfortjent Ramtindpris, og gratulerer til Inger-Gunn Sande i Nordnorsk kommunikasjon og alle de andre arrangørene og sponsorene for et fantastisk faglig påfyll med opplevelse og innlevelse. Satsning, suksess, samarbeid og store ideer er konferansens stikkord. Det oppfyller dere! Tusen takk!

Yilmaz Dag; Daglig leder i Mediehuset Brønnøysund