Fredag 25. juni klokken 9:00 åpner billettsalget for tre dagers musikkfest; Odd Nordstoga, Publiners, Tora Dahle Aagård, OnklP & de Fjerne Slektningene, Moving Oos og Postgirobygget er å oppleve i Valen i Brønnøysund fra 15. – 17. juli.

Det er en imponerende samling artister Kulturcompagniet byr på i den første tredagers musikkfesten i Brønnøysund siden Rootsfestivalen sommeren 2019.
– Om jeg gleder meg? Selvsagt, dette er første større musikkopplevelse på to år. Vi har hatt konserter, men dette blir musikkopplevelse – dog med smittevernforskrifter, sier daglig leder i Kulturcompagniet, Morten Horn.

For der Rootsfestivalen samler tusenvis av konserthungrige, har sommerfesten plass til 600 besøkende hver av de tre konsertdagene.
– Vi må sikre godt smittevern og deler publikum inn i tre områder med 200 i hver. De får egen inngang og fasiliteter, de får tilvist plass og servering til stolen, både mat og drikke, sier Horn.

Hvordan det i løpet av relativt kort tid er planlagt en sommerfest er ifølge Horn takket være gode støttespillere.
– Alle er så positive til det som skal skje! Det er et godt samarbeid mellom frivillige, sponsorer og samarbeidspartnere, og vi hadde ikke fått dette til uten alle sammen, sier han dagen før billettsalget braker løs. Med alle planer på plass for alt fra utescene til detaljer rundt smittevernplaner.
– Vi er nødt til å følge reglene. Dette blir ingen fest der det kan danses på bordene, men  nyte musikken. Tilbakemeldingene er overveldende: Folk er begeistret og de gleder seg til konserter.

 

Slik blir sommerfesten:
Torsdag 15. juli: Tora Dahle Aagård og  OnklP & de Fjerne Slekningene.
Fredag 16. juli: Moving Oos og Postgirobygget.
Lørdag 17. juli: Familiekonsert på dagtid. Publiners og Odd Nordstoga om kvelden.
Les mer her

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 95807534
Artister: Pressefoto

Endelig konserter: Daglig leder i arrangør Kulturcompagniet: Morten Horn ser frem til sommerfest i Valen 15. – 17. juli. Dagen før billettslipp var han spent på salget: – Mange har gitt positiv respons og gleder seg til konserter, sier han. og viser på pcen hvordan besøkende skal sitte under konserten i Valen.