Solveig Lomsdal fra Brønnøysund har sendt oss mange flotte foto fra turer i fjell, skog og mark. Hennes foto ble trukket ut i midtinorge.no sin fjerde fotokonkurranse i 2018. 

Lomsdal bekrefter at vår region byr på mange fine motiver å ta bilde av.
– Jeg har alltid likt å ta bilder, fra jeg var lita, og jeg tar mange bilder av unger og hunder på tur. Dette bildet var fra en ettermiddagstur på Gåsheia med datter og ei venninne. Vi hadde med oss mat og leksebøker, så det ble ei fin stund der jentene fikk lest lekser i litt andre omgivelser, og vi kom oss ut på tur samtidig, sier hun.

Som mange andre som er glade i å komme seg ut i skog og mark er Lomsdal medlem av Den norske turistforening (DNT), og står på i lokalforeningen DNT Sør-Helgeland der vi har møtt henne både sammen med Barnas turlag og på hyttebygging i Sømna. 
– Men man trenger ikke å dra så langt for å ta fine bilder. Mange ganger er det på nærturene jeg tar de beste bildene; Små korte  kveldsturer med fine solnedganger, hav og himmel, sier hun.

Flere sier de blir inspirerte av bildene til Lomsdal, og hun får ofte spørsmål om hvor bildene er fra.
– Med barn er det fint å gå på lett tilgjengelige steder. Og det er kjempefint hvis bildene mine kan motivere andre til å komme seg ut på tur!

Tekst og foto av Solveig Lomsdal: Hege Sæthre Lind

 

 

 

 

 

Tidligere vinnere – følg lenkene

Gunnar E. Nilsen

Gerd Aarsund

Jeanette Marie Johnsen

Gunn-Rita Mosheim