25 C
Brønnøysund
tirsdag, juni 28, 2022
spot_img
HjemOpplevelserTusen takk til fotovinnere og tipsere!

Tusen takk til fotovinnere og tipsere!

-

Midtinorge.no fylte fire år i september. VI hadde mimrestund og kikk på noen av de flere hundre lokale sakene vi har publisert og enda flere flotte foto dere lesere har delt med oss! Vi har nå trukket flere fotovinnere (Insta #midtinorge) og vi sender ut flax-lodd til tipsere som har gitt oss muligheten til å dele flotte opplevelser eller lære noe nytt fra næringslivet!

Den store feiringen håper vi å få til neste år, for vi synes det er grunn til å feire en femårsdag. Og tenk at det finnes så mye spennende å oppleve i vår region innen kultur og naturopplevelser, at det finnes så mange som produserer lokale varer og som tar vare på gammelt og skaper nytt og som raust gir tips om hvordan du også kan skape ny næring eller finne en god opplevelse på hav og land.
Tips oss gjerne om saker å dele, og har du bidratt til artikkel og ikke fått flax-lodd innen et par uker, kontakt oss på post@midtinorge.no!

Så over til fotokonkurransen for juni, juli og august, der vi igjen har kost oss med bilder fra det naturskjønne området vi bor i. Vi fant sågar en smart kremmer som hadde delt noen finfine foto. For juni trakk vi ut vinner som hadde sendt oss flere bilder i e-post. Det var et så bredt spekter av flotte bilder, at vi deler alle disse i bildeserie under.

Premien våre vinnere får er fem Flax-lodd, og vi drømmer hver måned om at millionen skal komme til distriktet. Tips gjerne andre om denne konkurransen! Delta via Instagram, merk med #midtinorge, eller send en e-post med foto til post@midtinorge.no.

Vinner juni: Hermod-Sture Dreiås fra Brønnøysund:

Fargene, lyset og stemningen dette bildet fra leia like utenfor Brønnøysund er fantastisk. Vi gleder oss allerede til neste myke juninatt!

Vinner juli: Sissel Breiland fra Søvik

Dette er sommeren fanget i et øyeblikk! Fine linjer og herlig å se fjellene i bakgrunnen.

Vinner august: Anne Merethe Webjørnsen fra Brønnøysund

Magisk på Sundsvoll, skriver hun selv om det spektakulære synet av Søla en sommerdag. Helt nydelig!

Tekst: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534