Vi har trukket vinnere! Vi deler ut gavekort og flaxlodd til en av de som delte julestemning og til høstens månedlige fotovinnere. Tusen takk for at vi får dele bilder, i ei tid det kan være ekstra godt å gå ut en tur og forevige den fantastiske naturen vi har midt i Norge! Bli med i vår fotokonkurranse – send til #midtinorge eller post@midtinorge.no.

Den som ble trukket ut i førjulskonkurransen vår, og vinner gavekort på 500 kroner fra kjøpesenterkjeden Amfi er Frida Ebbesen fra Brønnøysund. Hun ga oss en hel juleopplevelse i et fotoglimt!

Frida Ebbesen – julestemning

Og her følger, sent men godt, vinnerne av midtinorge.no sin fotokonkurranse for høsten 2020. Alle får fem Flax-lodd i posten!

Septembervinneren Solveig Lomsdal, fra Brønnøysund, har delt et bilde vi kjenner er essensen av  vårt distrikt. Opplevelser, stemning, natur og aktivitet ute på tur! Vakre farger!
Oktobervinneren heter Lisbeth Margrete Borgen og kommer fra Bindalseidet. Hun har delt et glimt fra sitt nærområde, fint komponert og med farger som viser vår senhøst og vinter.
For desember trakk vi ut denne fra Sissel Breiland fra Offersøy. Et bilde som fikk oss til å smile, for ved første øyekast så det ut som den ene blunket til oss. Herlig og kreativt! Tusen takk til alle sammen!

For hver måned i året trekker midtinorge.no fotovinnere fra bilder tagget på Instagram eller sendt oss via e-post. Bildene må være fra vårt distrikt. Bruk #midtinorge eller post@midtinorge.no.
Vi gleder oss til å se flere stemningsbilder!

Tekst: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534