Endelig har fotojuryen fått sittet sammen og funnet vinnere i midtinorge.no sin fotokonkurranse for i sommer!
Hvem er de tre vinnerne? De er i alle fall gode til å fange øyeblikk!

For hver måned i året trekker midtinorge.no fotovinnere fra innsendte bilder, enten tagget eller per e-post.
Maivinner Karianne Johansen fra Brønnøysund har tatt et foto som inneholder mange fine detaljer. Ikke bare er det vårstemning, sol og faktisk en fugl i hånden, men i bakgrunnen ser vi noen som steller hage i vente på full sommer og full blomstring. Fin komposisjon og stø hånd gange to!

Foto: Karianne Johansen

I juni tagget Solveig Lomsdal fra Brønnøysund oss dette flotte bildet som hun selv beskriver fra nydelig urørt natur. Vi kan ikke gjøre annet enn å si oss enige. Stemningen er til å bli misunnelig av og det urørte lokker til tur. Tusen takk for at du deler turopplevelser!

Foto: Solveig Lomsdal

Nomi Kristoffersen fra Torget har fanget dette øyeblikket i fjæra; en liten Tjeld som får opplæring. Fin sentrering av det som skjer i bildet, som forteller en hel liten historie. Dette bildet er vår junivinner og viser noe som for mange er konkretiseringen av sommer; bølger, sol, fugler, liv.

Tusen takk for bidragene! Vi sender dere fem Flax-lodd i posten og håper det blir gevinst! Delta gjerne igjen!

Hver måned trekker midtinorge.no en vinner blant alle de som tagger oss eller sender inn foto fra vårt distrikt! Bruk #midtinorge eller post@midtinorge.no. Tips gjerne andre om denne konkurransen!

Tekst: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534