En ny fase er i gang for midtinorge.no.
Høsten 2017 fikk vi vist frem noen av de som driver næring midt i Norge, og litt av den flotte naturen vi omgir oss med. Nå har vi fått forsterkning, øker frekvensen og planlegger mer innhold – noe vi gleder oss til!

Mediehuset Brønnøysund og Coldfeet DA har inngått et samarbeid. Det drypper på nettmagasinet midtinorge.no, som med flere i teamet kan øke frekvensen på artikler og planlegger i tillegg dette frem mot sommeren:

  • Filmsnutter som viser næringsliv, kultur og folkeliv midt i Norge
  • En planlegger hvor du finner det som skjer her og nå
  • En blikk på nyhetene midt i Norge siste uke
  • Et sted hvor du kan dele din tur, matopplevelse eller kulturopplevelse, og anbefale til andre
  • Vi tester matopplevelser eller får tips fra proffer og matelskere

Midtinorge.no er et nettsted som skal løfte lokalt næringsliv, vise natur, opplevelser, kultur og gjøre at folk får lyst til å besøke vår region. Men også gi oss selv lyst til å bekjempe dørstokkmila en ganske alminnelig ukedag og oppleve det som skjer like i nærheten. Vi driver ikke med nyheter, selv om enkelte artikler ganske så sikkert kan få nyhetspreg.

Vi har med oss fotografene Lars Reidar Persson og Harald Warholm, filmfotograf Olav Søla og nyhetsentusiast Arne Sæthre.
– Den finnes mange interessante nyheter fra regionen. Vi skal trekke frem noen av de bedre, sier han.

Midtinorge.no følger grunnleggende prinsipper i redaktør- og værvarsom-plakaten, i tillegg til medietilsynets anbefalinger når det gjelder nettskikk.

Foto: Randi Brundtland Hansen Tekst og foto under: Hege Sæthre Lind

Fotograf Lars Reidar Persson fotograferer til sak fra interiørbedriften Søstrene Pettersen.