1 C
Brønnøysund
fredag, oktober 20, 2023

Annonser i midtinorge.no

post@midtinorge.no

Hjem Arrangementer Senjahopen + Support: Barrikade

Senjahopen + Support: Barrikade

Dørene åpner kl. 20.00

Support: Barrikade – kl 20:30
Savner du old-school hard rock med fete riff, godt driv, attitude og et bra live show? Barrikade ble etablert høsten 2021 og består i dag av Mathias Ysland (Gitar og Vokal), Isak Myhre Fleines (Bass), Magnus Ysland (Gitar) og Herman Bolte Olsen (Trommer). Bandet har sluppet 3 singler til nå og planlegger å slippe sin første EP om kort tid. Bandet har en stor lidenskap for 70/80- talls rock og skriver egne låter i denne sjangeren, samtidig som det blandes elementer fra Country, Blues, Soul og gammel Metal.

Senjahopen – kl 21.00
La det være sagt, Senjahopen er først og fremst et liveband. Og uten at det gis garantier så tilsier all statistikk at du kommer til å forlate konserten som et lykkeligere menneske enn du var når du kom!

Etter ca. seks album, et par hundre konserter og tusenvis av klistremerker er det ingen tvil om at stor sett alle rockeinteresserte her på berget har hørt om Senjahopen. Deres til nå siste utgivelse er jo et slags samlealbum, så nå når de nå skal ut og gjøre sine hoser grønne for både søringer, nordlendinger og trøndere ville det være rart om det ikke var indrefileten av katalogen som skal serveres. Og da helt garantert på sølvfat. Om enn av en litt lurvete gjeng med kelnere. Til denne retten passer det godt med et glass, og kalaset starter på Sinus i Bodø 21. oktober, og avsluttes med Oslo og Trondheim henholdsvis 25. november og 8. desember.

Musikalsk befinner Senjahopen seg i et slags landskap preget av energisk 70-talls britisk pubrock ispedd en god porsjon klassisk tungrock. Men det er ikke fritt for spor av både visetradisjon og fortellerglede, så da har Senjahopen endt opp med sin egen umiskjennelige vindskeive vri. Noe de nordnorsk-språklige tekstene er med på å befeste. Her blir både livets blytunge realiteter og uutholdelige letthet kjørt i betraktningskverna, og selv om skråblikket og humoren sitter løst er det alltid et bakteppe av alvor. Og vice versa.

https://www.facebook.com/events/691747409435395/

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

juni 2023
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
oktober 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere

Privacy Preference Center