10 C
Brønnøysund
mandag, oktober 3, 2022
spot_img
HjemOpplevelserHenning byttet til kuleste fartøy

Henning byttet til kuleste fartøy

-

Del fire av Henning Pleym Olsens bytte-til-noe-bedre prosjekt: Ølbryggersettet ble byttet til et både praktisk og kult fartøy: En elsykkel med stor verdi!

Det blir vel knapt kulere: Henning Pleym Olsen i en el-sykkel som kan romme tre voksne og har toppfart på 25 kilometer i timen. Merk, sykkelen står stille her!

– Det ville i alle fall koste i underkant av 70 000 kroner å kjøpe denne av han som skulle selge, men som heller valgte å bytte i ølbryggersettet, forklarer pappa Ole Christian Olsen. Han får forsiktig lirket doningen ut av garasjen sånn at vi får beundret noe som har vært brukt både som nytte- og rekreasjonskjøretøy.
– Disse kan brukes som taxi, for det er plass til to stykker bak i. Kjempepraktisk og for en byttehandel, sier Olsen, tydelig glad på sønnens vegne.

Og han er ikke mindre glad Henning Pleym Olsen fra Brønnøysund, som høsten 2021 besøkte den lokale gjenvinningsstasjonen for å finne noe andre hadde kastet og som kunne byttes bort. Han fant VR-briller, byttet de bort i flott kunst av Espen Tversland, som igjen ble byttet til et ølbryggersett.
– Tenk at jeg nå har fått byttet til meg denne kule el-sykkelen. Det er kjempeartig, sier Henning Pleym Olsen, og setter seg inn i doningen.
– Jeg har ikke tenkt å starte den altså, sier han, og gir tommelen opp for et kjekt bytte.

– Dette er skikkelig gøy! Tenk å få byttet til noe slikt!

For det var stor interesse for ølbryggersettet. 
– Henning drømmer om bil, og allerede nå kunne han ha fått byttet til seg en gammel Toyota, eller bilhenger, eller snøscooter, eller en hel masse annet. Men dette var altså mye kulere, sier pappa Ole Christian Olsen, som filmer sønnens bytteprosjekt som etter planen skal vare et halvt år.
Ifølge Olsen veier elsykkelen 150 kilo, kan romme tre voksne og har toppfart på 25 kilometer.
– Jeg er så spent på hva denne fine saken kan gi i bytte, sier Henning Pleym Olsen.

Se video på Youtube som viser Henning Pleym Olsen og familie tester ut doningen. (Video Ole Christian Olsen)

Første video: Funn av VR-briller
Andre video: Fikk byttet til kunst
Tredje video: Se filmklippet om ølbryggerbyttingen her!

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534

En glad kar: Henning Pleym Olsen fra Brønnøysund byttet bort noe som var kastet til denne el-sykkelen. – Her kan tre voksne sitte og andre steder bruker de sånn som drosje, sier en tydelig fornøyd byttehandler.