2 C
Brønnøysund
lørdag, oktober 21, 2023

Annonser i midtinorge.no

post@midtinorge.no

Hjem Arrangementer Joakim Rainer Trio på Vega

Joakim Rainer Trio på Vega

I samarbeid med Nordnorsk Jazzsenter og Folkets Hus på Vega ønsker vi velkommen til en magisk stund på eventyrøya i havgapet utenfor Helgelandskysten.

Joakim Rainer er oppvokst i Bodø, men traff sine medmusikanter på NTNU i Trondheim. Med nylig avsluttede studier i jazz og komposisjon, inspirerende erfaringer fra Berlin og med fersk debutplate er det en energirik trio som skal målbinde oss her i nord!

Denne drivende dyktige pianotrioen vant Jazzintros gjeve pris «Årets unge jazzmusikere» under Jazzfestivalen i Molde i 2022. Juryen, som består av kjente norske jazzmusikere, berømmet bandets spennende harmoni og rytmikk. Også overskuddet og lekenheten i samspillet, og dialogen imellom musikerne ble trukket fram.

Du trenger ingen forkunnskap for å nyte denne musikken, her er det bare å være tilstede og åpne opp. Åpen til det spontane og lekne, det melodiske og rytmiske, til det nakne og pompøse! Joakim Rainers trio gir deg energifull jazz med dype røtter.

Joakim Rainer Petersen – piano
Alexander Riris – kontrabass
Rino Sivathas – trommer
Eivind Steinholm – lyd

Denne konserten er en produksjon i regi av Nordnorsk Jazzsenter, og vi får støtte fra Kulturrådet og ærverdige G. Sørensens AS i Brønnøysund. <3

https://www.facebook.com/events/975410100416668/

 • 00

  dager

 • 00

  timer

 • 00

  minutter

 • 00

  sekunder

juni 2023
juli 2023
august 2023
september 2023
oktober 2023
november 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere
oktober 2023
Ingen arrangement funnet!
Last Flere

Privacy Preference Center