-0 C
Brønnøysund
fredag, januar 28, 2022
spot_img
HjemNæringsliv- Kunder tror vi har bygget ut!

– Kunder tror vi har bygget ut!

-

Daglig leder Torgeir Sletvold i Bunnpris Brønnøysund har rukket å få kundenes tilbakemeldinger etter 14 dager med ombygging og omrigging av butikken.
– Leter du etter en vare? Jeg har ennå selv leteaksjon, og står ellers bare og gliser av glede, sier han.

Handelshuset Brønnøysund AS har franchisen på butikken i Sørbyen og de har valgt å oppruste butikken kraftig med nye kjøledisker, ny salatbar – som venter på coronafrie tider – og helt ny rigging av butikken.
– Vi har snudd på alle steiner for å finne den beste planløsningen og vi er kjempeglade for å være ferdig med dette arbeidet, som blant annet startet med å hive ut det gamle kjølerommet, sier Sletvold. Han har vært butikksjef siden høsten 2018, men har jobbet i butikken i årrekke og kjenner bransjen inngående.

Splitter ny salatbar, som står på vent.

Det er godt besøkt butikk denne lørdagen i april og Sletvold får mange smil, nikk og gratulasjoner mellom matvarer og ballonger som ikke levner tvil om hvor vi er.
– Takk, jo synes det er fint at vi kan gi dere en helt oppusset butikk, sier han tydelig glad til kunde, og blir på oppfordring med til fruktdisken, som nå er like innenfor inngangsdøra.
– Salatbaren står klar, men naturlig nok blir den stående tom en stund til. Vi følger restriksjonene innen smittevern, sier han.

Glad butikksjef som hadde mer enn 30 personer i sving for ombygging og omrigging av butikk.

Nyåpningen er et døgn overstått og Sletvold har rukket å få tilbakemeldinger etter at mer enn 30 personer har vært i sving for ombygging, fra egne ansatte til elektrikere og håndverkere.
– De er så positive at vi synes alt strevet var verdt. Mange har trodd at vi har bygget ut i løpet av disse to ukene, men kvadratmeterne er de samme. Det vi har gjort er å få butikken mer oversiktlig, sier han og bekrefter at de vurderer å få selvbetjeningsløsning, slik mange butikker har fått.
– Vi vurderer fortløpende, men det som allerede kommer er mer bake off. Vi skal bake flere sorter brød enn før, og om natta står boller her til heving, og steking om morgenen, for fersk levering til kundene, sier han.

Med byens eneste søndagsåpne butikk har Sletvold ansvar uka rundt.
– Søndager er det skoleungdom som sitter i kassa. De sier de setter pris på å ha en inntekt, sier han og nikker når vi sier vi har hørt at de er blidspente overfor kundene. Sågar at kunder går ut og smiler etter hyggelig, kjapp prat på søndager.
– Da er det sånn det skal være, sier han.

Tekst og foto: Hege Celine Sæthre – hege@midtinorge.no – 958 07 534

Fruktdisken er den første du ser når du kommer inn dørene til Bunnpris Brønnøysund etter endringene i butikken.

 

 
Forrige artikkelVegetarmattest hjemme
Neste artikkelKreativ stayer med teft